Câteva cuvinte despre mine

Salut, numele meu este Cătălin Corozanu, însă prietenii din viața reală încă mă mai cunosc drept Cola, încă de pe vremea când eram un puști am căpătat această porecla. Sunt născut la mijlocul anilor `80, în Focșani, Vrancea, însă de aproximativ 4 ani și ceva locuiesc în județul Argeș. De-a lungul anilor, am văzut destule țări europene, destule peisaje, însă nu pot spune că m-am săturat să văd astfel de peisaje.

Îmi place..

Să fac poze, din an în paști mai fac poze fie cu telefonul mobil, fie cu o cameră digitală, de regulă poze în natură, despre natură, însă depinde de cadru, și lumea noastră are cadre destule, infinite aș putea spune.

Să creez site-uri, fac treaba asta cu web design-ul încă de prin 2002, și pot spune cu mândrie că am fost autodidact în orice am învățat de-a lungul anilor. Prin 2002 am creat primul site în HTML, mai apoi am aflat de termenul CMS (Content Management System) și am început să mă joc cu o platformă numită e107, care pe atunci era ceva.. Mai apoi am ajuns la WordPress, Joomla, și altele.. Evident în timp am învățat și CSS, PHP și puțin JavaScript, Bootstrap, și acum încerc să învăț Laravel și NodeJS.

Să administrez sisteme, ca și crearea de site-uri, pot spune că dintotdeauna am fost pasionat de sisteme în general, cum funcționează, ce le trebuie să funcționeze cum trebuie, etc.. Am trecut prin Windows, diferite distribuții de Linux și chiar și FreeBSD. De la Windows, îmi place Windows 7 și Windows 8.1, cât despre distribuții de Linux care-mi place pot spune că sunt fan declarat al CentOS și Debian sau Ubuntu, restul sistemelor Linux mi se par învechite.

Să scriu pe blog, am început să fiu activ în lumea bloggerilor de prin 4 octombrie 2007, dată în care am descoperit cu adevărat platforma WordPress. Însă am testat și platforma celor de la Google, Blogspot, totuși tot la vechea dragoste am revenit, și anume WordPress. Totuși cu toate că am atâția ani de blogging, îmi pare rău că în anumite momente fie din cauza mea, fie din cauze mai puțin relevante, am pierdut arhiva ce-a veche a blogului. Și am rămas fără articolele vechi ale acestui blog.

Detalii profesionale

De-a lungul anilor am muncit în multe domenii, de la confecții textile, termopane, bucătărie, pază și protecție, cât și agent de vânzări la RCS & RDS, instalator internet o rețea de cartier, până în acest moment când mi-am îndeplinit un vis aș putea spune, de pe la începutul anului 2015, mi-am deschis propria firmă, pentru a putea deveni independent din punct de vedere financiar. Drumul este greu, însă doar cei cu voință de fier reușesc, nu?! Întotdeauna am fost omul bun la toate și mereu am vrut mai mult de la mine. De aceea am diferite diplome și diferite calificări în multe domenii de activitate.

După cum v-am spus la început de an 2015 am deschis SC Evolius IT SRL-D, o firmă cu profil predominant de Design și Găzduire Web a site-urilor pe care le creez, evident și activitățile conexe. Însă, aceste domenii de activitate nu sunt singurele care sunt active pe această societate.

Am de asemenea și câteva magazine online, predominant cu produse afiliate. Pe această cale vă spun și faptul că sunt pasionat de Managementul afacerilor, Marketing, Afiliere și Antreprenoriat. Domenii în care încerc constant să îmi lărgesc orizonturile și să învăț mereu lucruri noi.

Va mai urma… 

update ora: 19:00 / data: 19.05.2018